7 faktorer du bør vurdere før du kjøper e-sigaretter

1. Holdbarhet, kvalitet på batteriene

Batteriene er en viktig del av din e-sigg, og batteriet skal være kraftig nok til å vare så lenge du ønsker. Det beste er jo om din e-sigarett både kan vare en hel dag og gi deg tilstrekkelig mengde med trekk i løpet av dagen!

2. Brukervennlighet

Når e-sigarettten ble introdusert på markedet, kom den i tre ulike modeller og i et antall ulike design.

Den ene modellen krever at man manuellt fyller sin e-sigg med e-væske. Det kan ofte bli klissete og mye søl, og man risikerer flekker på klær og møbler osv. Denne modellen selger vi i EQ-Cigs ikke av innlysende årsaker.

Dagens standardmodell i bransjen er den todelte varianten, Denne konstruksjonen gjør det mye enklere for brukeren å fylle på e-sigaretten, ettersom filteret enkelt skrus av og på batteriet. Denne modellen inkluderer også en ny fordamper ved hvert skifte, og dette gjør brukeropplevelsen bedre. For å bytte ut et filter som er tomt, behøver du altså kun å skru av det brukte filteret og deretter sette på et nytt. Det er denne modellen vi i EQ-Cigs tilbyr våre kunder.

Den tredje modellen er en e-sigarett som kun er til engangsbruk. En slik modell tilbyr vi i EQ-Cigs ikke, da vi mener at det hverken svarer seg økonomisk eller miljømessig.

3. Flere ulike alternativ

Batteriet er det som gir deg mulighet til å benytte din e-sigarett i løpet av hele dagen. Om du velger en e-sigarett pakke som kun har 1 USB-lader, kan det oppstå problemer med å lade om du ikke befinner deg i nærheten av en pc eller en stikkontakt. Det er kanskje smartest å finne en e-sigarett som har flere ulike alternativ mht. lading slik at du alltid får muligheten til å nyte din e-sigarett. Med EQ Cigs Premium Box får du muligheten til å lade e-sigaretten i din egen jakkelomme, uansett hvor du måtte befinne deg.

4. Smak

Du kan sikkert bruke hvilken som helst e-sigarett og få en virkning ut av den, men de e-sigarettene du kommer til å nyte, er de som har en smak du virkelig liker. Og smak kan forandre seg over tid, da ønsker du kanskje å bytte til en annen smak som passer bedre, eller du vil prøve flere ulike smaker inntil du finner din favoritt.
Poenget er at desto flere smaksvarianter du kan velge mellom, jo større sjanse for å finne “din” smak. Derfor tilbyr EQ Cigs flere ulike tobakksmaker og mentholsmaker. Innen kort tid vil vi også utvide sortimentet med enda flere smaksopplevelser.

5. Refill og filter

De fleste brukere ønsker å få i pose og sekk; både få en smak de liker og ha et filter som varer lenge. Det er fryktelig irriterende å skulle bytte filter etter bare noen få trekk, uansett hvor lite penger det har kostet. Velg derfor et merke som varer lenge. Filteret bør kunne vare omkring en dag om du er en gjennomsnittlig bruker. Desto flere drag du kan få per filter, jo lengre tid har du før du trenger å skifte, og dette er en vesentlig faktor både mht. økonomi og i forhold til brukervennlighet.

6. Tilstrekkelig med damp

Det er viktig å sjekke at din e-sigg produserer tilstrekkelig med damp. Dette er noe som kan være veldig ulikt fra merke til merke. Visse merker vil ha mye damp og andre mindre.  De fleste e-sigaretter er ulike mht. dampproduksjon, så vær oppmerksom på anbefalinger og sjekk ut eventuelle videoer osv. for å se om den e-sigaretten du vurderer å kjøpe, har en høy produksjon av damp. Alle EQ Cigs e-sigaretter er designet for å gi best mulig produksjon av damp.

7. Kundeservice

Dette er et råd som gjelder alle slags produkter og varemerker. God kundeservice er viktig uansett! Du ønsker som kunde å få en best mulig kjøpsopplevelse, og selvsagt også å få hjelp dersom noe er galt, eller du har spørsmål.

La oss ta et eksempel; du kjøper en svært rimelig e-sigarett for så å oppdage at batteriet ikke fungerer som det skal. Dersom du da blir nødt til å bruke timer på å komme i kontakt med selgeren, eller slett ikke når frem i det hele tatt, vil du garantert føle at det du trodde var et godt kjøp, har vist seg å være det stikk motsatte!

En god kundeservice skal gi deg en god opplevelse gjennom hele prosessen. Det mener ihvertfall vi som jobber i EQ Cigs, og vi vil gjøre alt som står i vår makt for å hjelpe deg med ditt kjøp. Vi svarer på alle e-poster innen 24 timer og på vår online chat på hjemmesiden vår, kommer du umiddelbart i kontakt med oss.

SvenskaSajter.com – Den ständigt växande länkkatalogen

One thought on “7 faktorer du bør vurdere før du kjøper e-sigaretter

  1. vecgurkis says:

    Jag köpte din e-cigaretter – utmärkt kvalitet, service och snabba leveranser! Tack så mycket!

Comments are closed.