Premium Kit

Premium Kit
Velkjent.
Likevel totalt revolusjonerende.

Premium Kit

I samme sekund som du plukker opp din Premium e-sigarett kommer du til å merke hvor naturlig den føles å bruke. Den har samme form som en vanlig sigarett, men der slutter likhetene. Den gir ikke fra seg illeluktende røyk og du behøver verken en tenner eller et askebeger. Dessuten kan du bytte smak akkurat når du vil.
Med Premium Kit kommer det også en oppladbar pakke. Du lader opp pakken, og kan siden lade din e-sigarett hvor enn du befinner seg. Opptil 6 ganger før pakken må lades på nytt.

Batteri for alle pengene.

Med den oppladbare premium-pakken går din e-sigarett aldri tom for strøm. Du lader enkelt opp pakken, og kan senere lade din e-sigarett opptil 6 ganger direkte i lommen. Hvor enn du befinner deg.
Med plass til tre ekstra filter, og en komplett e-sigarett med filter, opplever du aldri å gå tom.

Den seneste teknikken.

Med den medfølgende USB kabelen lader du hurtig og lett opp din premium-pakke. På siden av pakken finnes også batteristatus for både pakken og e-sigaretten så du enkelt kan se når det er på tide å lade.

Så slank den kan bli.

Den nye premium-pakken er 20% smalere enn sin forgjenger. Du kommer til å føle hvor godt den passer i lommene på enhver bukse, og hvor liten plass den tar i vesken. Samtidig som vi har gjort den smalere har vi også økt kapasiteten med 50%. Dette innebærer at du nå kan lade din e-sigarett opptil 6 ganger før pakken behøver å lades opp på nytt.

Liten. Lett. Kraftfullt.

EQ Premium Battery er ikke mye større enn en vanlig sigarett, men gir enda opptil 200 inhalasjoner med et EQ refill filter. Sammen med premium-pakken varer batteriet hele dagen, slik at du kan bruke den fra morgenkaffen og helt til du drar hjem igjen på kvelden.

Smaker du kommer til å elske.

EQ Refill Filter finnes i 11 ulike smaker og to nikotinstyrker, slik at du lett kan finne noe som passer for deg. Velg mellom Light (12mg) og Regular (18mg). EQ Filter kommer i 5-pakning og et filter tilsvarer ca 200 inhalasjoner.

Premium Kit

Kjøp nå >