Pro Kit

Pro Kit
Mer kraft i hver inhalasjon.

Pro Kit

Pro Kit er utrustet med vårt kraftigste batteri på hela 900 mAh. Dette innebærer at du kan nyte opptil 1200 inhalasjoner før batteriet behøver å lades opp igjen. Clearomisern rommer 2 ml e-væske som tilsvarer ca 300 inhalasjoner. I motsetning til en vanlig sigarett, gir Pro Kit ingen illeluktende røyk fra seg, og du behøver verken en tenner eller et askebeger.

Battery Pro

Batteri som varer i flere dager.

Pro Kit kommer med vårt kraftigste batteri på hela 900 mAh. Det innebærer at du kan bruke ditt Pro Kit i flere dager før det behøver å lades opp på nytt. Batteriet har også en anti-gli Soft Touch-overflate for maksimal følelse.

pro battery blue-red

Ingen uventede overraskelser.

Når batteriet holder på å bli tomt, endrer knappen og dioden på batteriet farge, slik at du lett kan se at den behøver å lade. Når batteriet begynner å lyse rødt gjenstår ca. 10%, slik at du slipper å bli overrasket over at den helt plutselig slutter å fungere.

Perfekt følelse ved første inhalasjon.
Og andre. Og tredje.

Med EQ Smooth Flow Technology™ gir din Pro Clearomiser et mykt og jevnt drag ved hver inhalasjon. Motstanden på 2.2 Ω i forbrenneren gir en renere smak og en optimal damp produksjon.

E-væske du kommer til å elske.

EQ E-væske finnes i 8 herlige smaker og tre nikotinstyrker for å kunne passe til alle og enhver. Velg mellom 6mg, 12mg og 18mg. Den barnesikrede flasken rommer 10 ml, og holder til å fylle din clearomiser ca 5 ganger.

Pro Kit

Kjøp nå >